TFF 2. ve 3. Lig Eylem Planı 2024-2028 toplantıları Riva'da yapıldı

class = “medyanet-inline-adv”>

Türkiye Futbol Federasyonu'nun hazırladığı Türkiye Futbol Stratejik Planı 2024-2028 takvimi çerçevesinde düzenlenen TFF 2. Lig Eylem Planı Toplantısı 2024-2028, Riva Hasan Doğan milli takımlarının saha ve antrenman tesislerinde gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF 2. Lig Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, TFF Başkan Yardımcıları İbrahim Burkay, Agah Ruşen Çetin ve Mustafa Eröğüt yer aldı. ve TFF yönetim kurulu üyeleri Müslüm Özmen, Ali Düşmez ve Volkan Can yer aldı. TFF Başkan Yardımcısı İbrahim Burkay'ın TFF'nin başlattığı ve yürüttüğü projelerin sunumuyla başlayan toplantıda gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda kulüp başkanlarının istek ve önerileri de görüşüldü.

class = “medyanet-inline-adv”>

TFF 3.LİG EYLEM PLANI TOPLANTISI 2024-2028

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF 3. Lig kulüp başkanlarının katılımıyla Orhan Saka konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, TFF başkan yardımcıları İbrahim Burkay, Agah Ruşen Çetin ve Mustafa katıldı. Eröğüt ile TFF yönetim kurulu üyeleri Müslüm Özmen, Ali Düşmez ve Volkan Can görev aldı. TFF Başkan Yardımcısı İbrahim Burkay'ın TFF'nin başlattığı ve yürüttüğü projelerin sunumuyla başlayan toplantıda gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda kulüp başkanlarının istek ve önerileri de görüşüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir