Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı! – En güncel spor haberleri

class = “medyanet-inline-adv”>

Galatasaray'la 50 yıl önce futbolcuyla sözleşme imzalayan Teknik Direktör Fatih Terim, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

“Çok şükür 50 yıl sonra da olsa, 100 yıl sonra da… Galatasaray her zaman var olacak.” Fatih Terim'in açıklamasının tamamı şöyle:

“Hayat kocaman bir daire… 50 yıl boyunca sayısız anılar yaşatıyor ve bir gün sizi aynı yere götürüyor. Yarım asır önce bugün, Galatasaray adasında bir imzayla daire dönmeye başladı. günden itibaren dünyanın neresine gidersem gideyim adıma Galatasaray eklendi, hayat akıp giderken o gururla attığım her adımda hissettiğim tüm duyguları 8 Temmuz 1974'te kurduğum benim, benim üçgeninin içinde yaşadım. ailem, ailem kadar sevdiğim dostlarım ve Galatasaray bana şunu öğretti: Yaşadığın şeylerin bir tanesini bile devre dışı bırakırsan hepsini yaşadım, hikaye artık senin değil canlı yayında Bazen önümüzdeki 50 yılı düşündüğünüzde, geriye kalan 50 yıl size umut dolu, coşku dolu gelebilir; ona… Ne mutlu ki, 50 yıl sonra da, 100 yıl sonra da… Galatasaray hep var olacak. “Hikâyemde bana eşlik eden, hikâyemi benimle birlikte yaşayan herkese teşekkür ederim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir