Selçuk İnan'dan Şenol Güneş'in sözleri: Biraz duygulandım açıkçası

Oluşturulma tarihi: 23 Eylül 2024 23:37

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trabzonspor ile oynanan golsüz beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu. Selçuk İnan, Trabzonspor'un 0-0'lık karşılaşmasının ardından şunları söyledi: “Dokuz günde, ikisi büyük takımlarla olmak üzere 3 zorlu maç oynadık ve iyi mücadele ettik.”

class = “medyanet-inline-adv”>

Trendyol Süper Lig'in altıncı haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor'u konuk etti. Zorlu maç erken saatlerde golsüz beraberlikle sonuçlanırken, Gaziantep FK puanını 4'e, Trabzonspor ise beşinci lig maçında berabere kalarak puanını 5'e çıkardı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, kendi sahasında galibiyet alamamasından dolayı üzgün olduğunu söyledi. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Selçuk İnan, “Dokuz gün içinde üçüncü zorlu maçı oynadık. Bizim için kolay olmadı. İki harika maç oynadık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Üç maçta da iyi mücadele ettik. Elimizdeki tüm oyuncularla bir takım oluşturmaya çalıştık ve oyuncularım kendilerine söyleneni yaptılar.” “Maça iyi başladık, Trabzonspor şampiyonluğa iyi başlamasa da maç istatistiklerini kazanmak için oynadık. İyi mücadele ettik ama kazanamadık ve geleceğe güzel bir sinyal verdik.”

class = “medyanet-inline-adv”>

“ESKİ ANTRENÖRÜMÜZLE MÜCADELE ETMEK BİR BAŞKA HİSSİ”

Eski hocamız Şenol Güneş'e rakip olmanın farklı bir duygu olduğunu belirten İnan, şöyle konuştu: “Eski hocamıza rakip olmak farklı bir duygu. Eski hocalarımız bizimle gurur duyuyor. Bizim için de farklı bir duygu. Bugün Şenol Hoca'ya rakip olduk açıkçası biraz duygulandım. Eski hocalarımız bizimle gurur duyuyorlardı. Şenol Hoca ve Trabzonspor camiası benim için çok önemli. “dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir