Beşiktaş'ın 3 Silahşörü gol ve asistleriyle öne çıkıyor

Oluşturulma tarihi: 21 Eylül 2024 07:00

Bianconeri'nin skor üretiminde bu sezon 7 resmi maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden 3 oyuncu öne çıktı. Immobile'ın 7 golle gol kralı olduğu Juventus'ta Gedson 5, Rafa ise 4 gol attı. Beşiktaş'ın diğer golleri ise Mustafa, Paulista, Svensson, Al-Musrati, Muci ve Salih'ten geldi.

class = “medyanet-inline-adv”>

Bu sezon Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve TFF Süper Kupa'da şu ana kadar 7 resmi maça çıkan Beşiktaş, 5 galibiyet, 2 beraberlik ile başarılı bir performans sergilerken, skor açısından da verimli bir performans sergiledi. Juventus takımı rakip kalelere karşı 22 gol atarak maç başına 3,14 gibi oldukça yüksek bir ortalamaya ulaştı. Bu goller 6 farklı oyuncudan gelse de en skorer isimler Ciro İmmobile (7), Gedson Fernandes (5) ve Rafa Silva (4) oldu.

RAFA SILVA'NIN 3 ASİSTANI VAR

Üç oyuncu aralarında 16 gol attı ve gol payları %72,7 oldu. Beşiktaş'ın diğer golleri ise Mustafa Hekimoğlu, Gabriel Paulista, Jonas Svensson, Al-Musrati, Ernest Muci ve Salih Uçan'dan geldi. Rafa Silva asistleri ve golleriyle öne çıktı. Portekizli futbolcu toplamda 7 gole katkıda bulunurken, bu gollerin 3'ünü takım arkadaşlarına pas verdi. Milot Rashica da tıpkı Rafa Silva gibi 3 asist yaparken, Gedson Fernandes de 5 golüne 2 asist eklemeyi başardı ve toplamda 7 gol kaydetti.

class = “medyanet-inline-adv”>

TFF SÜPER KUPASI

Ev sahibi galibiyet: 5-0
Hareketsiz (2), Rafa, Svensson, Mustafa

SÜPER Lig

Samsun: 2-0 Rafa, Paulista
Antalya: 4-2 Hareketsiz (2), Rafa, Muci
Sivas: 2-0 Hareketsiz, Gedson
Trabzon-Gedson 1-1

UEFA AVRUPA ŞAMPİYONASI

Lugano: 3-3 Gedson (2), El Musrati
Lugano: 5-1 Hareketsiz (2), Rafa, Salih, Gedson

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir