Adı F.Bahçe'de anılan Anthony Martial için sürpriz açıklama!

Oluşturulma tarihi: 17 Eylül 2024 12:38

Transfer döneminde ismi F.Bahçe'de de anılan Anthony Martial'ın yeni adresi belli oldu.

class = “medyanet-inline-adv”>

1 Kasım 2015'te Monaco'dan Manchester United'a 60 milyon euro karşılığında büyük umutlarla transfer olan Anthony Martial için İngiltere macerası pek de istediği gibi gitmedi.

Manchester United kariyeri sakatlıklar nedeniyle gölgede kalan 28 yaşındaki futbolcu, Yunanistan'a taşınmaya hazırlanıyor.

AEK'E TRANSFER OLACAK

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'ya göre, şu anda serbest oyuncu olan Anthony Martial, Yunanistan Süper Ligi ekibi AEK ile sözleşme imzalamak üzere.

Brezilya Serie A ekibi Flamengo'nun da forvet için masaya oturmasına rağmen Martial'ın kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği söyleniyor.

YILDA 2.5 MİLYON EURO KAZANACAK

Fransız gazeteci Sebastien Denis, Martial'ın AEK ile 3 yıllık anlaşma sağladığını ve yıllık 2,5 milyon euro kazanacağını söyledi.

KARİYERİNDE 406 MAÇ OYNADI

Profesyonel futbol kariyerinin çoğunu Manchester United'da geçiren Anthony Martial, İngiliz devinin yanı sıra Monaco, Sevilla ve Olympique Lyon formalarını da giydi. Oynadığı kulüplerde toplam 406 maçta forma giyen Fransız yıldız, takımlarına 106 gol, 56 asistlik katkı sağladı. Fransa milli takımında da 30 kez forma giyen Martial, milli takımında oynadığı maçlarda 2 gol, 8 asist kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir