Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba neden öldü ve hangi hastalığa yakalandı? Sol Bamba kimdir, nereden geliyor ve kaç yaşında? Adanaspor acı haberi duyurdu

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Sol Bamba ile ilgili son dakika açıklaması yayımlandı. Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba'nın vefat ettiği bildirildi. Adanaspor basın bültenine ve Sol Bamba'nın futbol kariyerine ilişkin detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz.

Sol Bamba (Souleymane Bamba) 13 Ocak 1985'te Fransa'da doğdu. Fildişi Sahili milli takımının futbolcusu Sol Bamba; Paris Saint-Germain, Dunfermline Athletic, Hibernian, Leicester City, Trabzonspor, Palermo, Leeds United, Cardiff City, Middlesbrough gibi takımlarda forma giydi.

Sol Bamba, 2023 yılında Cardiff City'de teknik antrenman antrenörü olarak çalıştı. O yıldan itibaren Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor'un teknik direktörlüğünü yaptı.

TRENDYOL 1. LİGİ ADANASPOR TAKIMI'NIN TEKNİK DİREKTÖRÜ SOL BAMBA NEDEN ÖLDÜ?

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti.

Dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'dan kötü haber geldi.

Adanaspor'dan yapılan açıklamada, “Dün oynanan Manisa Futbol Kulübü maçı öncesinde rahatsızlanan Teknik Direktörümüz Souleymane Bamba, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak maalesef burada yaşam mücadelesini kaybetmiştir. Başta camiamıza başsağlığı diliyorum. onun ailesi.” Söylendi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NDAN TAZİYE MESAJI

“Trendyol 1. Lig'in dördüncü haftasında oynanan Manisa Futbol Kulübü – Adanaspor A.Ş. maçı öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba'nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Haftasında oynanan Manisa Futbol Kulübü-Adanaspor A.Ş maçı öncesinde rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba'nın derin üzüntüsü vardı.

Futbol kariyerinde 3 sezon Trabzonspor'da da forma giyen Souleymane Bamba anısına bu hafta oynanacak tüm profesyonel maçlar öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.
Souleymane Bamba'nın ailesine, yakınlarına ve başta Adanaspor ve Trabzonspor camiasına olmak üzere Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir