Trabzonspor'un babası oğluna “Bakasetas” adını verdi

Oluşturulma tarihi: 02 Ekim 2024 17:36

Trabzonspor taraftarı Yakup Sağır, 30 Eylül doğumlu oğluna hayran olduğu futbolcu Bakasetas'ın adını verdi.

class = “medyanet-inline-adv”>

Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Ericek köyünde yaşayan Yakup ve Nebahat Sağır çiftinin ilk çocukları, iki gün önce Giresun Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Trabzonspor'u çok seven ve takımın eski oyuncularından Anastasios BakasetalarTaraftar olan Sağır, oğluna futbolcunun adını vermek istedi. Sağır, eşinin rızasını aldıktan sonra oğluna “Baran Azat” adını verdi. Bakasetalar“diye koydu.

Aile, nefes alma güçlüğü nedeniyle hastanede kuvözde tutulan bebeği alacakları günü bekliyor.

Yakup Sağır, AA muhabirine, Trabzonspor'un kendisi için çok önemli olduğunu ve hemen her şeyin önünde geldiğini söyledi.

Trabzonspor maçının başında her şeyi bir kenara bıraktığını belirten 23 yaşındaki Sağır, maçları kaçırmadan takip ettiğini kaydetti.

class = “medyanet-inline-adv”>

Sağır, futbolcu BakasetalarKendisinin de hayranı olduğunu belirterek, “İsmini uzun süre düşündüm. Bu ismin yanına başka bir isim koymayı düşünürken eşim Baran Azat dedi ama onu kırmadım. ” VEYA. Bakasetalar Kendisi aynı zamanda en sevdiğim futbolcudur dedi.

Çocukluğundan beri Trabzonspor taraftarı olduğunu vurgulayan Sağır, “Benim Trabzonspor sevgim bambaşka. Çocukluğumda Vakfıkebir'de Kur'an kursuna gitmiştim ve o şehirde olmak Trabzonspor sevgimi güçlendirdi.” dedi.

Sağır, BakasetalarUnutulmaz gollerinin olduğunu anlatarak şöyle devam etti:

“Kayserispor'a attığı gol ve sırtı Başakşehir'e dönükken topa vurup gol atması bunlar beni rahatsız eden şeyler. Bakasetalarİle tamamen bağlantılıdır. Bakasetalar O yokken maçları izlemek istemedim. Şu anda Panathinaikos'ta oynuyor, orada da kaç gol attığını, sakatlanıp sakatlanmadığını takip etmeye devam ediyorum.”

Çevresindekilerin bebeğin ismiyle ilgili sorular sorduğunu belirten Sağır, şöyle konuştu: “Bazıları 'Neden ona bu ismi verdin?' diye sordu. “Benim bakış açım bu, böyle söylemek istedim, ailemden hiçbiri tepki vermedi, ailem bile biliyor Trabzonspor'a olan sevgimi, biz 10 kardeşiz, ailemde maçları takip eden tek kişi benim.” söz konusu.

“Biz Bakasetalar “Onu arayacağız”

Anne Nebahat Sağır da eşinin cinsiyetini öğrendiği günden beri bebeği beklediğini söyledi. Bakasetalar Ona bir isim vermek istediğini söyledi.

class = “medyanet-inline-adv”>

Kendisinin de isim düşündüğünü belirten Sağır, “Baran Azat olsun istedim. Eşimi kırmak istemedim, kararlarına her zaman saygı duyarım. Hangisi uygun görürse evet dedim.” dedi.

Çocuklara sağır Bakasetalar ” ” olarak anılmaya alıştıklarını göz önünde bulundurarak kısa bir isim de düşündük çünkü çevremizdeki insanlar bu ismi telaffuz etmekte biraz zorlanacaklardır. Bakasetalar “Biz bu konuyla 'Başkalarının bununla nasıl başa çıkacağını tam olarak bilmiyoruz' gibi ilgileneceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir