Nigel Hayes-Davis, Ermenistan'daki görev süresinin ardından bir açıklama yayınladı!Basketbol

Hayes-Davis, Ermenistan'ın başkenti Erivan'daki sözde soykırım müzesini ziyareti sırasında yaptığı bir paylaşımı, mavi-sarılı yetkililerin konunun hassasiyeti konusunda kendisine bilgi vermesi üzerine kaldırdı.

“SAYGICILIK ETMEK İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM”

Amerikalı basketbolcu, paylaşımını kaldırdıktan sonra şu açıklamayı yaptı: “Gönderimin ardından Ermenistan ve Türkiye ile ilgili paylaştığım konunun çok hassas olduğunu öğrendim. Öğrenmeye çalışsam da her şeyi bilmiyorum. Türkiye bana kişisel ve profesyonel olarak yardımcı oldu.” “Şunu belirtmek isterim ki, sunduğu her şeye olan takdirim ve saygım gereği, Türkiye'ye, onun tarihine veya vatandaşlarına karşı yazılı, kasıtlı veya zımni herhangi bir saygısızlık göstermek istemeyeceğim.” dedi.

Hayes-Davis, kendisini tanıyanların söylediklerinde samimi olduğunu bildiğini de belirterek, şöyle konuştu:

“Beni şahsen tanıyan ve bu konuyu benimle konuşanlar, söylediklerimin doğru ve samimi olduğunu bilirler. Ben Türk değilim, dolayısıyla konunun Türkler açısından vahametini anlayamadım. Umarım ne düşünürüm? söylenenler, eylemlerim ve daha da önemlisi karakterim hakkındaki her türlü yanlış anlaşılmayı veya yanlış yorumlamayı açıklığa kavuşturacaktır. “Bu durumdan rahatsız olan herkese niyetimin bu olmadığını açıkça belirtmek isterim.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir