Thomas Meunier, F.Bahçe'nin rövanş maçı öncesi iddiasını ortaya koyuyor! Tura çıkma şansımız %1000…

class = “medyanet-inline-adv”>

F.Bahçe'nin fiziki olarak güçlü bir takım olduğunu belirten Thomas Meunier, şöyle konuştu: “Tadic ve En-Nesyri gibi tecrübeli ve kaliteli oyunculara sahipler. Jose Mourinho oraya imza atıyorsa bu kulüple bir şeyler kazanabileceğini bildiği içindir. Yapacaktır. Bunu yapacaktır.” Kolay bir maç olacak. F.Bahçe'nin bizden güçlü olduğunu düşünmüyorum. dedi.

– “Türk taraftarlar takımlarına çok çabuk sırt çevirebiliyor”

Türk taraftarların statlarda çok sıcak ve tutkulu bir atmosfer yarattığını belirten Meunier, şöyle konuştu: “Türkler tutkulu taraftarlarıyla tanınırlar. Ancak sahada yaşananlar sahada kalır. Türk taraftarlar takımlarına çok çabuk sırt çevirebilirler. Bunu birçok kez gördük. Bu yüzden oyunumuza odaklanmamız bizim için önemli.” Korkmadan oynayıp rakibin direncini bir an önce kırmalıyız. Gerisini taraftarlar halledecek. Futbolun ruhu bu. Bu deneyimlerden faydalanmamız lazım. Tek bir şey yapmamız gerekiyor: “Rakibimiz için kolay bir maç olmayacağını göstermek”. dedi.

class = “medyanet-inline-adv”>

– “Trabzonspor'a bana inandığı için asla yeterince teşekkür etmeyeceğim”

Kariyerine Türkiye'de devam etme şansı bulunduğunu söyleyen 32 yaşındaki Belçikalı futbolcu, şunları söyledi: “Sakatlıklar nedeniyle Borussia Dortmund'da neredeyse bir yıl maç oynamadım ve bana şans verilmedi. Merak ediyordum. eğer bu benim fiziksel durumumla ya da seviyemle alakalıysa ve kariyerimin sonuna yaklaşıyorsam sonunda şansımı denemek istedim.” Kararımı verdim. Trabzonspor Kulübü transfer döneminin sonuna doğru beni aradı ve teknik direktörün çok yönlü bir oyuncu istediğini söyledi. Bana güvendiği için Trabzonspor'a asla yeterince teşekkür etmeyeceğim. Orada 20 maç üst üste oynadım, en ufak bir sakatlık yaşamadım, her şey mükemmeldi. “Bu noktada futbolda birçok psikolojik faktörün olduğunu anlıyoruz. Eğer burada karşınızdaysam onların sayesindedir.” değerlendirmesini yaptı.

class = “medyanet-inline-adv”>

– Dimitri Farbos: “İstanbul'a berabere gitmek hata olur”

Sırt ağrısı nedeniyle basın toplantısına katılamayan Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio'dan görevi devralan yardımcı antrenör Dimitri Farbos, şunları söyledi: “İstanbul'a beraberlik için gitmek hata olur. Oyun vizyonumuzu koruyup kazanmak için oraya gitmek zorundayız. Rakibimize fırsat vermemek için ilk maça çok etkili başladık ve erken bir gol yedik ama şikayet edemeyiz. Rakibimize oyunumuzu kabul ettirmek için “Büyük bir hırsla sahaya çıkacağız.”

class = “medyanet-inline-adv”>

İç sahadaki ilk maçını 2-1 kazanan Lille, yarın saat 20.00'de Ülker Stadı'nda F.Bahçe'yi konuk edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir